ЕГУЛЯ ФЕСТ или как да осерем Плана планина

Великото осиране на Плана предстои 29-30 Юни – 01 Юли 2012 г.

Някой, на който не му разрешават да си слуша музика в цивилизацията е решил да омаже и едно от последните спокойни местенца около София.

Наред с изброените културни мероприятия като пиенето на чай под звуците електронната, хип хоп и реге музиката е забравено да се спомене за интелектуалното боцкане с игли и пиенето на хранителни добавки под формата на екстази.

Споменатите планирани удобства ще си останат само ПЛАНИРАНИ а близките храсти, които няма да бъдат изсечени ще играят ролята на паркинг, места за палатков лагер, зона за санитарни нужди (чешма, място за туристически душове) и  зона за огнища.

Горският пожар ще играе роля на светлинно шоу.

С музикалните изпълнения ще се даде музикална култура на животинските видове намиращи се размножителен период.

За всичко по-горе изброено призовавам да се даде гласност и НЕ СЕ ДОПУСКАТ подобни прояви.

 

ПРОТИВ ЕГУЛЯ ФЕСТ !!!!!

 

 

4 Отговори
 1. Борислава Белева says:

  Ооо,жалко за планината…Това не бива да се прави там!

 2. За гъби says:

  10% да е вярно – трябва да сте в залите около 4км, знаеш за какво говоря. но е по-евтинджос, като целият фест – нали?

 3. Горскио says:

  КолеФ , ФотеФ що ли не доди колегата да ви турне малко да залесявате за да вЪ доди малко мозък у тиквите! Това дето го правите показва колко ви е мъчно за село. Ама май продадохте оборите и няма къде да си надувате вефовете!! Та първо вземете научете защо хората ходят в планината и как се ходи там! Като гледам как ручате банички по капаците на колите направо се плашим! От това което видях за приготовлението мога да кажа ч ще бъде голема селска седянка. Дано дойдат повече хора за да се посмеят на великата организация. С пет летви фест тръгнали да прават. Май вас са ви пуснали преди да започне сечта за пистите – така ще улесните работата на резачите. Весело искарване и си съберете поне лайната!!!!

 4. Горскио says:

  г-не/г-жо/г-це Табакова,
  Хубаво е човек да бъде искрен! Но когато минах от там ми заприлича на цигански катун. И на място и в интернет не видях къде са ви тоалетните. От къде взехте дървата с които си палехте огъня? Защо оставихте чувалите с боклуци до реката? Как се погрижихте да оставите чисто мястото? Откъде се появиха дънерите на отсечените млади дървета?
  И още много много въпроси………….
  На вас може да ви е било хубаво но на тези които ще отидат след вас няма да е!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Категория: Новини  Етикети: , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.